Administratiekantoor Stoffelsma

Administratiekantoor Stoffelsma

Wij zijn een klein administratiekantoor, dat zich met name richt op de zzp-ers en kleinbedrijf maar daarnaast staan we ook particulieren bij. Administratiekantoor Stoffelsma is er voor uw complete administratie. Naast een accurate boekhouding kunt u rekenen op een persoonlijk advies. Startende ondernemers helpen we graag op weg. Tevens kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van uw automatiseringsvraagstukken. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen ervoor te zorgen dat u meer tijd heeft voor datgene waar u goed in bent. U hoeft daarom niet meer zoveel tijd te spenderen aan de financiële administratie. Vooral door de vele wijzigingen en eisen die de overheid aan u als ondernemer stelt.

Prive-administratie

Raakt u al snel de draad kwijt bij de belastingaangifte? Of wilt u die stapel papieren eindelijk eens op orde brengen? Wij helpen u uw eigen situatie in kaart te brengen en verzorgen uw belastingaangifte, huur- en/of zorgtoeslag. Administratiekantoor Stoffelsma neemt werk voor u uit handen ! Wie wil dat niet ?


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, T: 0485 - 340477 of administratiekantoor@stoffelsma.com